Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо ... свети така ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо ... свети така ?

вчера се връщах от морето по едно време всеки път когато въртя волана надясно започна да
    1) свети лампичката вътре в колата
    2) да примигва индикатора за не добре затворена врата (страната откъм шофьора) - не да свети постоянно както когато не е затворена вратата, а да примигва
    и така часове наред - завъртам волана надясно - светва лампичката над главата ми, почва да мига индикатора за вратата
    много странна работа, някой има ли представа къде е проблема ?
    Alfa Romeo 146 JTD

Защо ... свети така ?

вчера се връщах от морето по едно време всеки път когато въртя волана надясно започна да
    1) свети лампичката вътре в колата
    2) да примигва индикатора за не добре затворена врата (страната откъм шофьора) - не да свети постоянно както когато не е затворена вратата, а да примигва
    и така часове наред - завъртам волана надясно - светва лампичката над главата ми, почва да мига индикатора за вратата
    много странна работа, някой има ли представа къде е проблема ?
    Alfa Romeo 146 JTD

Comment

дори когаро си спрял плафона на купето на цяло - и тогава ли свети?
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

дори когаро си спрял плафона на купето на цяло - и тогава ли свети?
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Хъм, аз имам подобен проблем - на по-рязък завой присветва лампичката в средата онази която е. Мисля, че е заради датчика на предния капак но не съм 100% сигурен. Боядисвах го преди известно време и не са го сложили съвсем както трябва ... може би и при теб е имало някакви интервенции ?
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Хъм, аз имам подобен проблем - на по-рязък завой присветва лампичката в средата онази която е. Мисля, че е заради датчика на предния капак но не съм 100% сигурен. Боядисвах го преди известно време и не са го сложили съвсем както трябва ... може би и при теб е имало някакви интервенции ?
            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

не знам какво е плафон на купето
              сега забелязах, че свети само когато колата се движи и завивам надясно
              когато съм спрял въртя волана и е ок

аз си бях откинал съвсем малко, буквално 10-тина сантиментра от предната броня на колата
              и на ляв волан леко ми остъргваше в подкалника, та отидох на сервиз просто за 2мин да го завинти колкото да не опира
              но па на отиване към морето никви проблеми с нищо

та или съм скочил в някоя дупка и е станало нещо покрай предната броня дето и без тва не беше закрепена съвсем като хората, или е нещо ново
              Alfa Romeo 146 JTD

Comment

не знам какво е плафон на купето
                сега забелязах, че свети само когато колата се движи и завивам надясно
                когато съм спрял въртя волана и е ок

аз си бях откинал съвсем малко, буквално 10-тина сантиментра от предната броня на колата
                и на ляв волан леко ми остъргваше в подкалника, та отидох на сервиз просто за 2мин да го завинти колкото да не опира
                но па на отиване към морето никви проблеми с нищо

та или съм скочил в някоя дупка и е станало нещо покрай предната броня дето и без тва не беше закрепена съвсем като хората, или е нещо ново
                Alfa Romeo 146 JTD

Comment

Имаш ли аларма? Такива аномалии се получават от датчиците за алармата обикновено, ако не са добре сложени или разместени. При по-рязък завой центробежната сила ти "отваря" леко вратата и датчика сработва. На мен примерно при отворен преден капак ми свети отворен багажник...

AR 145 QV '97

Comment

Имаш ли аларма? Такива аномалии се получават от датчиците за алармата обикновено, ако не са добре сложени или разместени. При по-рязък завой центробежната сила ти "отваря" леко вратата и датчика сработва. На мен примерно при отворен преден капак ми свети отворен багажник...

AR 145 QV '97

Comment

да, имам
                      преди 3 седмици питах тука и ми препоръчаха тия българските аларми от фирма СКА, дето е на Шипченски проход до БАН, та там ми я сложиха
                      изглеждаха читави пичове, тогава много се зарадвах, но ако има нещо дано да е от това, щото ако е единя датчик все ше стане да го понаместят
                      Alfa Romeo 146 JTD

Comment

да, имам
                        преди 3 седмици питах тука и ми препоръчаха тия българските аларми от фирма СКА, дето е на Шипченски проход до БАН, та там ми я сложиха
                        изглеждаха читави пичове, тогава много се зарадвах, но ако има нещо дано да е от това, щото ако е единя датчик все ше стане да го понаместят
                        Alfa Romeo 146 JTD

Comment

Working...
                        X